Vásároljon "Koncert 33" ajándékutalványt 2 és 5.000 Ft értékben! Karácsony
Az utalványok bármelyik "Koncert33" hangversenyre beválthatók.

Gavrylyuk lemondása miatt változik a koncert programja PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Közönségünk!

Nagyon boldog, sikerekben és zenei élményekben gazdag új évet kívánok minden koncertlátogatónknak.

Sajnos ezt az évet azonnal egy rossz hírrel kell kezdenem. Első koncertünk főszereplőjének, Alexander Gavrylyuknak a sérülése (a bal kezében az inszalag sérült meg, ezért az orvosa néhány hét zongora mentes pihenőt javasolt) miatt le kellett mondania a január 14-i, Müpába tervezett koncertjét.

Egyelőre valamennyi szabad helyet lefoglaltuk, január 7-től lehet majd újra jegyeket vásárolni a koncert zongoraművészénének és pontos programjának ismeretében.

 

 

Nagyon szeretném, ha közönségünk január 14-én sem maradna zenei élmény nélkül, ezért mindent elkövetek, hogy az Önök számára is elfogadható megoldást találjak. Ugyanakkor szeretném, ha lehetőségük lenne több megoldás közül választani.

1. Gavrylyuk menedzser irodája, az Askonas Holt javasolt egy művészt, aki vállalná a fellépést ebben az időpontban, az alábbi műsorral:

Inon Barnatan:

Mendelssohn: Dalok szöveg nélkül (válogatás), Ronald Stevenson: Peter Grimes fantázia, Gershwin: cisz-moll prelűd (no. 2), Gershwin: I Got Rhythm variációk  ***  Schubert: B-dúr szonáta, D 960

2. Nem szeretnénk Önöket kész tények elé állítani, ezért lehetőséget adunk a választásra, és felkínáljuk lehetőségként az egyik legnépszerűbb magyar művészt is, aki szintén Magyarországon lesz ezen a napon. Balázs János ugyan november 5-én játszik már egy szólóestet ebben az évben (tulajdonképpen csak a következő szezonban), de amennyiben ezt a verziót választanák, a kérésemre szívesen játszik ez alkalommal is. Ő is szeretné, ha sikerülne olyan megoldást találni, ami a közönség nagyobb részének a tetszését elnyeri, ha senkinek nem okoznánk csalódást a koncert esetleges elmaradásával. Természetesen ő is teljesen más műsorral lépne a pódiumra, tehát nem lenne átfedés a két koncertjének műsora között.

Balázs János:

Chopin: Asz-dúr polonéz, op. 53 (hősi), Chopin: g-moll ballada, op. 23, Liszt: A Villa D'este szökőkútjai, Liszt: Dante szonáta *** Wagner–Liszt: Izolda szerelmi halála, Liszt: Ave Maria (Lebert und Stark), Chopin: 3 keringő (cisz-moll, op. 64/2, Desz-dúr, op. 64/1, Esz-dúr, op. 18), Liszt: I. Mefisztó keringő

Tehát Önök választhatnak a 2 művész között a koncertprogram ismeretében. 

Kérem, hogy javaslatukat, amit nagyon várunk, küldjék el a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címre január 6-án (hétfőn) 24 óráig. Kérem, csak azok szavazzanak, akiknek jegyük van, vagy szeretnének jegyet vásárolni a koncertre.

Szívélyes üdvözlettel:

Jakobi László, a koncertek rendezője

 

Bérlet

Reklám képSzabadon összeállíthatja bérleteit a „Koncert 33” hangversenyeiből – 4 hangverseny 20 % kedvezménnyel.
Bővebben: Jegyek, bérletek

A Zongora

Reklám képSzólójegyek vásárolhatók a 2020-as koncertekre, de már megvásárolhatók 2021-es bérleteink is, melyek megrendelhetők a jakobikoncert@gmail.com e-mail-címen is!

Kedvezmény

Reklám képValamennyi Hangszerek világa koncertünket ingyenessé tettük az MVM támogatásával!
Bővebben: Jegyek, bérletek