Vásároljon "Koncert 33" ajándékutalványt 2 és 5.000 Ft értékben! Karácsony
Az utalványok bármelyik "Koncert33" hangversenyre beválthatók.

Koncertjeink 2015-ben A Zongora-sorozaton: PDF Nyomtatás E-mail

MVM Koncertek - A Zongora - 2015

 

Kedves Közönségünk!

 

Véglegesítettük a 2015-ös zongora-sorozatunkat. Olyan világsztárok is fellépnek, akik már visszatérő vendégeink, így nem kell Önöknek bemutatnom őket: Grigorij Szokolov, Fazil Say, Piotr Anderszewski és Jevgenyij Koroljov koncertjei eddig is nagy sikert arattak.

Először lép fel sorozatunkon Christian Zacharias, aki a nemzetközi hangversenyélet kimagasló egyénisége, zongoraművészként és karmesterként a világ legjobbjai közé tartozik.

A 63 éves művész a legnagyobb zongoraversenyek győzteseként (Geneva Competition – 1969, Van Cliburn Competition – 1973, Ravel Competition – Párizs 1975) dirigensként is a legnagyobbak közé tartozik (Suisse Romande Zenekara, Los Angeles Philharmonic). Kamarapartnerei közé tartozott az Alban Berg és a Guarneri Quartet egyaránt.

Bemutatok Önöknek két nagyon tehetséges fiatal művészt: Yulianna Avdeeva a 2010-es Chopin Zongoraverseny győztese, Marta Argerich 1965-ös győzelme óta ő az első nő, aki nyerni tudott ezen a rangos versenyen.

A szintén fiatal, teheráni születésű Olaszországban élő Ramin Bahrami korunk egyik legkiválóbb Bach játékosa, lemeze (Decca) nagy nemzetközi visszhangot váltott ki Riccardo Chailly vezényletével a Gewandhausorchester közreműködésével.

Annak idején Kocsis Zoltán és Ránki Dezső már fiatalon is sok lehetőséget kapott. Három rendkívül tehetséges fiatalt szeretnék az Önök figyelmébe ajánlani: Balázs János, Farkas Gábor és Fülei Balázs nagy meglepetést fog okozni azoknak, akik esetleg még nem hallották őket. Feltétlenül azok közé tartoznak, akik továbbviszik a nagy generáció dicsőséges zászlaját. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy zongora utánpótlásunk ilyen magas szinten van jelen ma is a nemzetközi hangversenyéletben. Kérem, fogadják őket is szeretettel.

A koncertekről bővebb információ (helyszínek, időpontok, pontos bérletárak és jegyárak) olvashatók a www.jakobikoncert.hu honlapon a főoldalon és a Koncertek/A Zongora menüpontban is.

Szívélyes üdvözlettel: Jakobi László

 

Bérlet

Reklám képSzabadon összeállíthatja bérleteit a „Koncert 33” hangversenyeiből – 4 hangverseny 20 % kedvezménnyel.
Bővebben: Jegyek, bérletek

A Zongora

Reklám képSzólójegyek vásárolhatók a 2018-as koncertekre, de kapható még néhány bérlet a jakobikoncertinfo@gmail.com e-mail-címen való foglalással is!

Kedvezmény

Reklám képValamennyi Hangszerek világa koncertünket ingyenessé tettük az MVM támogatásával!
Bővebben: Jegyek, bérletek